6 aug kl. 16.00 Bildvisning: Dans i Parken – Staffan Jofjell

När: 6 aug, kl. 16.00 – 17.30
Plats: Alma Löv museum


Begränsat antal platser! 
Till anmälan


Staffan Jofjell berättar om sin dokumentation över dansbanor och festplatser i Värmland på 80-talet, en tid då dansbana efter dansbana försvann från landskapet. 

När Staffan var barn fanns det en festplats inom svagt hörhåll, han var då för liten för att gå dit men när han sedan som fotograf flyttat tillbaka till Värmland åkte han runt under två somrar till många olika folkparker och fotograferade. Lakene, Hagfors, Persberg, Sunnemo, Björneborg, Pusta, Älgsjövallen, Sysslebäck. Vemodiga vackra sommarkvällar i det som kanske föregick festivalernas era. Nu finns parkerna knappast kvar, kanske någon enda sommarfest. Om parken överhuvudtaget finns kvar.

Om Staffan Jofjell:
Staffan Jofjell (f.1952) har sedan sin utbildning på Christer Strömholms Fotoskolan på 1970-talet undervisat i foto på olika Folkhögskolor. Han har haft utställningar i bland annat Berlin, Barcelona, London, Manchester och Oslo och producerat bildspel till teatrar, kommuner och landsting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait