OPEN CALL RESIDENS 2022

For english scroll down and click ”Read More”

KOREOGRAFISKA ARKITEKTURER / ARKITEKTONISKA KOREOGRAFIER
Rural Movements residens Koreografiska arkitekturer / Arkitektoniska koreografier kan sökas av dig som är koreograf, dansare, arkitekt, landskapsarkitekt eller har annan kompetens inom stadsplanering. Du kommer att sammanföras med personer från andra discipliner för en intensiv och konstnärlig ”blind-date” som pågår i tolv dagar i maj. 

Tillsammans undersöker ni det rurala landskapets potential för rörelse. Syftet är att ge utrymme för ett möte mellan plats, koreografi och arkitektur i en gemensam konstnärlig och omedelbar process som kan skapa nya tankebanor, metoder och samarbeten. 

SÖK/APPLY 15 februari 2022

Läs mer
Read More


ANDRA ENERGIER
Rural Movements bjuder in till ett konstnärligt residens som utforskar andra energier på den värmländska landsbygden. Residenset  kan sökas av dig som är koreograf och dansare. Under sex veckor får du möjlighet att fördjupa dig i en konstnärlig process som sker i mötet mellan dig och platsen. 

Residenset Andra Energier erbjuder tid och rum att förutsättningslöst uppehålla sig i en konstnärlig process som tar avstamp i platsen och de befintliga och fiktiva energier som uppstår där. Som residenskonstnär introduceras du till platsen genom ett program av aktiviteter, workshops och samtal. Residenset är uppdelat i två arbetsperioder, tre veckor i maj/juni och tre veckor i augusti/september. 

SÖK/APPLY 28 februari 2022

Läs mer
Read More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait