4 aug kl. 11.00 – 13.00 Upplev ljudvandringen Naturens rörelser/Berättelsens natur -Anna Asplind, Marit Kapla

När: 4 aug, 11.00 – 13.00 (Drop in)
Plats: Sjösala
Du vandrar i eget tempo, gärna på egen hand eller tillsammans med någon.

I en koreografisk och litterär ljudvandring möter Marit Kaplas text Berättelsens natur Anna Asplinds koreografiska ljudvandring Naturens rörelser. Berättelsens natur skrev Marit efter att hon vandrat i över en vecka genom det värmländska landskapet 2018, 119 år efter att Ellen Key vandrat samma sträcka i Gösta Berlings spår. Naturens rörelser/Berättelsens natur utgår från Sjösala i Östra Ämtervik och leder genom skogs- och jordbrukslandskap, över öppna fält, genom snåriga skogar, längs Frykens glittrande vatten och längs landsvägar. Under vandringen lyssnar vi på delar av Marit Kaplas reflektioner och tankar från sin vandring samtidigt som hennes text möter Anna Asplinds koreografiska förslag som får oss att uppmärksamma landskapet, dess förutsättningar, utmaningar och möjligheter genom kroppen.

Den 4 augusti finns Anna Asplind på plats mellan kl. 11-13 för att låna ut mp3-spelare och svara på frågor. Du kan också uppleva vandringen när du vill under hela sommaren 2021. Läs mer

Praktisk info:

Om du har: ta med egna hörlurar och ladda ner ljudspåret till din mobil eller mediaspelare. Annars finns hörlurar och mp3-spelare att låna på plats (begränsat antal).

Läs mer om vandringen och konstnärerna

2 Replies to “4 aug kl. 11.00 – 13.00 Upplev ljudvandringen Naturens rörelser/Berättelsens natur -Anna Asplind, Marit Kapla”

  1. Hej,
    vilken fantastisk upplevelse det låter som. Dock är jag inte på plats den 4 augusti, men det verkar som om man kan gå och lyssna när som helst egentligen. Stämmer det? Och hur går man i så fall tillväga?
    Vänliga hälsningar,
    Sofia Wadensjö Karén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait